zombie_666
Banned
Nasao sam temu i traktorskim prekrupacima,potpuno zaboravio da postoji.Ako moze neko od modova nek prebaci post tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potreban ti je motor od 7,5kw, a moze i jaci po mogucnosti da je trokut_zvijezda (ali ne mora biti).Nije bas u vezi krunjaca ali tu je to.Naime,sta mislite,moze li motor od 9-10kw pogoniti traktorski prekrupac,znate sigurno na koji mislim,onaj sto moze da melje cijeli klip?Ne mogu da nadjem tehnicki podatak o potrebnoj snazi nigdje,ima li neko mozda slican prekrupac sa elektromotorom?
Inace,za krunjac sam uzeo motor od 4kw,radi fantasticno,juce sam ga ugradio i isprobao,ma to je fantazija,preporodio sam se
Nije bas u vezi krunjaca ali tu je to.Naime,sta mislite,moze li motor od 9-10kw pogoniti traktorski prekrupac,znate sigurno na koji mislim,onaj sto moze da melje cijeli klip?Ne mogu da nadjem tehnicki podatak o potrebnoj snazi nigdje,ima li neko mozda slican prekrupac sa elektromotorom?
Inace,za krunjac sam uzeo motor od 4kw,radi fantasticno,juce sam ga ugradio i isprobao,ma to je fantazija,preporodio sam se
Koliko obrtaja ima motor i kolike je jačine.Ja bih na čakovec da ugradim motor-ima samo kardanski pogon