ovakve " cardakove" vec imamo godinama...... prvi sam napravio pre desetak godina, kad nisam imao jos samo jednu zmajevku, od tad sve vise ih ima u mom selu a vidim da su pooceli vec da ih prave i u okolnim mestima, jednostavno da se puni, krunjenje vec malo teze , i kad ne treba tokom godine stavi se sa strane da ne smeta u dvoristu, ako je nuzno stavljamo u beton , pa kupimo nov "cardak" i tako ide vec godinama
mladen87 krunim za dzabe!!!!!
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
2002 godina pa 2008 godina i sadanje godina
---------- Poruka napisana u 08:21 ---------- Prethodna poruka je at 08:09 ----------
sajla meni nije potreban jos sam mlad pa mogu sam da prebacim, mozda za koju godinu

, ono sa hidraulikom neide jer salno ces morati prikljucati za traktor a ja samo na elektro pogon teram i necu na kardan dok bude bilo struje hi...hi!
pisao sam u predhodnim postovima , jesenas sam kupio od jednog starog coveka blizu NS za hiljadu evra i mislim da je 87 godiste . Malo ga namestio ulazni lim kod bubnja (koji se stalno puca zamenio sa pojacanjem) stavio motor i masina stvarno lepo radi. Jos stavicu vise lopatica bar da bude 12 kom, i ono veliko srednje sito cu da menjam do leta kad krunim vecinu... i razmisjam da produzim sito za 40 cm od sapurine ..... da vise zrna "izceslja" od sapurike (kocanke)