Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Управо размишљам да урадим исто. Ем није родила, ем попадала а оно што сам обрао као прву класу неће нико да купи. За цео дан сам продао 100 кг. по 50 Дин. Ушао сам у 4 продавнице и понудио да ми плате кад продају и да ми врате шта им остане ал' неће нико (у ствари имају је сви и продају по 90 Дин. и продаја им не иде). Да печем ракију не исплати ми се јер нисам ништа продао ни од прошле бербе. Још само да проверим да ли може да се прекалеми у Јунску лепотицу, обзиром да јој је 8. година, а ако не може - крчим.Moj sva pala na zemlju nije za davola lepo cu da povadim sve kruske i roknem kajsije i da se ne nerviram
Mislim da je problem izbor podloge, te zutog lista - nikakve je verovatno dunja MA podloga, gledaj da nadjes dunju BA kao podlogu ali neke sorte moraju ici sa posrednikom (najcesce kaludjerka) da bi imale veka - kao npr. viljamovkaVec sam pisao negde , imam par ovakvih stabala i mislim da cu ih izvaditi i zameniti novim , zuti listovi , jedva da napreduju i tako vec trecu godinu...