Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kalijuma imas u pepelu od drveta, bolje i to nego da nesto napravis sto ne trebaPotrebna mi je pomoc u novembru sadim viljamovku na ba29 sa kaludjerkom posrednikom radio sam analizu zemljista i treba da bacim 40kg kalijuma i hteo sam da bacim kalijum hlorid NEMOGU NIGDE DA NADJEM pa su ljudi iz apoteka poceli da mi govore da je bolje da uzmem kalijum nitrat ili kalijum sulfat.POMAGAJTE IMAM SUTRA DA RESIM PROBLEM MOLIM VAS
Није, већ 3 год. за редом. Што је већи род то је већи минус. Данас је 350 ком. отишло у дрва. Ових дана треба још 220. Само ћу пар комада да преселим у двориште.Zasto cupas? Jel ni ove godine nije moglo da se proda?
Тако је. Садим кајсију ал' ћу нешто да оставим за личну употребу.Ma vadi ne nerviraj se ,i ja cu moje lepo sadi kajsije ko cela begaljica i uzivaj
Тресет, супстрат, глистењак, песак, земља... шта је најбоље за стратификацију и сејање семена крушке? Хтео сам да стратификујем семена у оне стиропорске контејнере за дуван имају око 250 рупа па не знам да ли је мала рупа пошто семенке сејем на 3-4 цм дубине, или да купим веће чашице, пластичне?Za Generativno razmnozavanje vocki iz semena potrebno je uraditi stratifikaciju semena.
Divlja kruska je ..