Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njoko
Jel skidas cele mladare (normalno vodopije idu cele) ili samo vrhove zakidas?
Jel cistis ako ima po 2-3-4 mladara da tera (kao metlice)?
Envidor nisam a tkz moneveto je kod nas pirifos jesam ali samo u najranijoj fazi i to s bakrenim sredstvima tada je najbolji učinak kasnije ne pomaže.A jesi li probao envidor ili movento?
A pritom kako mi danas rece zastitar takodje ometa disanje drveta ako sam ga dobro razumeo...
Управо размишљам о томе колико литара и кг. средстава употребим у воћњаку и поредим са дневном потрошњом хемије у кући (а све то оде у воде, јел'). Прашак и омекшивач за веш, детерџент за судове, шампони, регенератори, сапуни, пасте за зубе...zastitar ti nikad nece reci nista lepo o alternativi, mada i ti deterdzenti nisu nesto mnogo pobegli od ostale hemije. Mislim u smislu napotrebnog zagadjenja
Богами, за Санта Марију, није много. То је по календару а по стању је требало додати бар још једно (да напоменем да није било понављања због кише, све се добро уклопило).da pitam nijeli to malo-mnogo prskanj 11 puta,
Управо размишљам о томе колико литара и кг. средстава употребим у воћњаку и поредим са дневном потрошњом хемије у кући (а све то оде у воде, јел'). Прашак и омекшивач за веш, детерџент за судове, шампони, регенератори, сапуни, пасте за зубе...
С' друге стреане пробао сам да направим рачуницу колико би ми требало биљних средстава за прскање и дошао до закључка да нема шансе да те количине нађем у природи (ето, нпр. коприву и раставић) а да то одгајим треба ми семе, време, обрада, амортизација ... а колики сам баксуз све би никло а најмање то што ми треба. Једино да покосим сав коров и измељем па да потопим. Ако ми неко каже да је то ОК онда пристајем.
Елем, купио сам малопре 5 л. детерџента за судове и 1 л. винског сирћета 9% па ујутру перем крушке а увече 11. прскање ове године.