Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
VLADOVUK je napisao(la):Imam jos jedno pitanje poret biljnih vasiju koje su navalile kao lude jos mi se suse i svi novi izdanci koji pocinju da listaju jednostavno krenu i pocnu da se savijaju i suse pa me interesuje u cemu je problem
VLADOVUK je napisao(la):Tacno onako kako si i rekao crne tackice i prskao sam protiv biljne usi i opet se pojavljuju te tackice pa me interesuje cime da poprscem protiv tog komarca
VLADOVUK je napisao(la):Tacno onako kako si i rekao crne tackice i prskao sam protiv biljne usi i opet se pojavljuju te tackice pa me interesuje cime da poprscem protiv tog komarca
pavle85 je napisao(la):I hoces da kazes da je ovo od komarca?
Da je plamenjača bio bi ceo mladar osušen a na vrhu bi bio savijen kao štap u ovom slučaju je samo vrh osušen.pavle85 je napisao(la):najverovatnije nije nikakav komarac nego bakteriozna plamenjaca(Erwinia amylovora). Ako ti se mladari savijaju kao cobanski stap(ako znas kako izgleda) to je to. Ne verujem da je od komarca