ubovicratko
Član
Zaobidji dunje moj ti je savet.Ima li negde dobar tekst ili tabela, ali sa dosta sorti, koje su kruske kompatibilne aa dunjom kao podlogom?
Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaobidji dunje moj ti je savet.Ima li negde dobar tekst ili tabela, ali sa dosta sorti, koje su kruske kompatibilne aa dunjom kao podlogom?
Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk
Okalemio sam na sejancu i prebacujem uskoro u zasad, nego da ubacim par dunja, da ima neki rod u skorije vreme.Zaobidji dunje moj ti je savet.
Imam ja plemke, sadnice nemam.Može li se u nekom rasadniku naći sadnica karamuta i ima li je ko pa da pošalje plemke na proleće?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ljudi kupuju vilju za rakijuPozdrav svima! Planiram da ovih dana podignem nov zasad kruske i voleo bih da cujem vase savete, zemlja je pripremljena, samo jos da se zasadi. Koju biste mi vi sortu preporucili? Od uzgajvaca iz mog mesta sam dobio savet da posadim kiferov sejanac. Takodje su mi rekli da ni ne pomisljam da sadnice kupim iz Krusevca ili Trstenika. Navodno svi imaju neku vezu i lako dodju do sertifikata za sadnice i onda prodaju i pogresnu sortu i zarazenu i los kvalitet. To je sto se tice kruske, dosta njih znam koj su sa sljivom bili zadovoljni. Koji biste mi vi rasadnik preporucili? Unapred sam zahvalan na svakom savetu.