Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ogulis koru obavezno,i premazes ih preradjenim uljem. Moj drug je nabavio emulziju za asfalt sto koriste putari i premazivao ih je sa tim.A trebaju li se obradjivati nekako!
Sent from my LG-M250 using Tapatalk
I ja racunam oko pola metra u zemlji i 2 metra napolje ili trebaju veci?Čekajte ljudi, ja kad sam mislio špalir mislio sam na stubove 2,5 metara visine a ne ove za protivgradnu mrežu.
Ima na kupujemprodajem ,oko 3.5 dinara mislim da je bila cena,zavisi od kolicine ali neznam da li bi bile dobre.Aleksandar77 ,pošpto su te plastične uzengje i gde imaju da se kupe?
Koliki je razmak izmedju stubova i zica?Lepo izgledaju.Koja sorta i podloga?Moje kruške četvrta godina.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Razmak između stubova 7,2m (posle svakog četvrtog stabla), prva žica 50cm (na njoj je i kap po kap) svaka sledeća na 60cm i to ne bih menjao. Hvala! 2/3 Viljamovka, podloga dunja, 1/3 Santa Marija podloga dunja.Koliki je razmak izmedju stubova i zica?Lepo izgledaju.Koja sorta i podloga?
Hvala Kanacki,sta mislite o ovakvim uzengijama,jel koristio neko?
Moze li neki link za tekst ili video klip kako pravilno formirati ovakav uzgojni oblik kruske? Hvala!Moje kruške četvrta godina.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Voćnjak je ovakav zahvaljujući mom prijatelju agronomu. U prvih 5 godina ima mali više posla ali je narednih 30 lepota!Moze li neki link za tekst ili video klip kako pravilno formirati ovakav uzgojni oblik kruske? Hvala!