To je slicna prica kao Chorus sto su digli preporuku za duplo ove sezone, kao ne moze da skodi. Pa ne moze da skodi i da ides sa 10x dozom samo je skupo, zato i sluzi istrazivacki rad da pokaze koja je minimalna dovoljna doza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam dvogodisnje vilje na ba29 sa kaludjerkom ovde placao 400din prosle nedelje. Oprasivace po 350.Pozdrav svima, planiram da posadim oko 300 komada viljamovke,ovde mi nude sadnice na podlozi dunja ba29 sa posrednikom kaludjerkom,kako su mi rekli to su dvogodisnje sadnice po ceni od 180 dinara.Sta mislite o ceni i koje sorte da uzmem kao oprasivace ?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Kako nije pa ovde me napravise skoro ludim sto ocu krusku da sadim,stvarno mi vise nista nije jasno.Nije to toliko na krusci opasno.
Ima problema sa erviniom ali to se rijesava rezidbom, zastitom u cvijetu. Nije svaka vrsta isto osjetljiva. Rasadnici nude ono sto najvise proizvode. Ja kupujem jabuku m9 nude mi m26 najbolja. Trazim Abatu, kazu ne valja uzmi Santu...Kako nije pa ovde me napravise skoro ludim sto ocu krusku da sadim,stvarno mi vise nista nije jasno.
Ljudi ja neznam vise sta da radim,dva dana obilazim ove sto prodaju sadnice i bio i kod ljudi koji imaju krusku i svi me odgovaraju da je sadim,najvise zbog ervinije ,pa zar je toliko osetljiva,pripremio sam zemljiste za sadnju i bas su me razocarali za ova dva dana da sad neznam sta da radim.