talianu
Član
Odgovori su par postova iznad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deterdzent i dodas necega iritirajuceg - npr. biber, deterdzenta mozes van vegetacije u vecem procentu nego preko leta kad veca koncentracija smeta listu. Ili ovo crveno, plavo ulje koje se prska zimi.Kako se suzbijaju?
Deterdzent i dodas necega iritirajuceg - npr. biber, deterdzenta mozes van vegetacije u vecem procentu nego preko leta kad veca koncentracija smeta listu. Ili ovo crveno, plavo ulje koje se prska zimi.
Ако се добро сјећам, 10 грама земље треба растворити у 20 мл воде. Оставити око пола часа и повремено мјешати. На крају стави папир и пореди са оним бојама. Мени је било незгодно јер су боје предвиђене од 5,5 до 9 на папиру, а мени је пх у води 5,4, а 4,19 у КЦл. Ипак, за тачну вриједност треба извршити преглед земљишта у лабораторији.
kad sam vec uzeo trake videcuKarolj to je samo orijentaciono,variranja su velika ne možeš dobiti tačan podatak.Ja sam radio na voćnjaku velika je netačnost,radio sam i analizu pa sam upoređivao. recimo po boji koju sam dobio ph je bio 7 a u analizi u H2O 7,5 a u KCL 8,6.