demogorgon
Član
jebiga, šta da se radi ha ha ha
valjda će se moći nacijediti za koji litar rakije.
valjda će se moći nacijediti za koji litar rakije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahahaha nemam pojma .))))
posle more pitanja ovdje, različitih mišljenja i totalne konfuzije doveo sam čovjeka koji se bavi orezivanjem prije neki mjesec rekao mu uradi šta znaš i to je to.. mislim da će se ići na vitko vreteno ako je moguće ako nije, ko ga j**, živa su bića ne geometrijski oblici neka se razvijaju kako im odgovara.
edit: koji uzgojni oblik je pogodan za viljamovku kalemljenu na dunji ma (prethodno sam pitao isto pitanje ali sam greškom naveo da je kalem na dunji ba 29 što se ispostavilo kao pogrešno). Razmak je 4 m između redova i sadnica.
Evo ga moj zasad.. u trecoj godini ))
Jeste, proletnja sadnja i nema jos grana skoro nijedna.Nemas jos nikakvih grana na vockama - jel proletnja sadnja?
Ako je to cilj, hoce.
I to dobre rakije!
- - - - - - - - - -
Vreteno i modifikovani solen. Ali... cini mi se da ce morati na naslon.
rekao mi covek GALOP ali nemogu da ga nadjem nigde
Нуреле Д. Унутра је већ Ципеметрин. Ал' ако има медне росе биће чупаво. Требало би прво да се опере.Sa čime da prskam lisne vaši u madim kruškama (ovo im je prva vegetacij). Od insekticida kući imam Nurelle D i Cipkord?