vocar amater
Član
Ja bih, ipak, iskopao rupu dubine 40 cm. Blizu tih vocki. Pa tek onda razmisljao o ostalim stvarima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po tebi znaci da nas stotine vocara na mnogo ha nismo primenjivali adekvatnu prihranu azotom ili smo preterivali,smesan zakljucak.Pa mozda je visak azota ..
Neadekvatna primena je upitanju svakako
M9 i M26 su za intezivne zasade - M9 mora zica M26 ne moraEvo malo slika od juče...možda je malo off, pripremam zemljište za moguću sadnju jabuke, može li mi neko preporučiti podlogu za intenzivniji zasad? koju sortu i koji razmak..baš ništa ne znam o njoj
Smijesan ili ne, ishrana je jedan od kljucnih problema proizvodnje vecine sorti kruske. Bas tako. Stotine vocara fulaju kolicine i vrijeme primjene djubriva. Isto kao sto fulaju vrijeme i doze pesticida. O "adekvatnoj " primjeni, da i ne govorim.Po tebi znaci da nas stotine vocara na mnogo ha nismo primenjivali adekvatnu prihranu azotom ili smo preterivali,smesan zakljucak.
Moj post je bio sarkastican ,uopste nije bio konstatacija problema.. Ja sam i zapoceo pitanje opadanja plodova, zato sto ne znam zbog cega dolazi do togaPo tebi znaci da nas stotine vocara na mnogo ha nismo primenjivali adekvatnu prihranu azotom ili smo preterivali,smesan zakljucak.