Brle110
Član
I karlitu po nekad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja kategorija i kalibraza? meni rekli da ima neki original A klase 35-55 po 0,9e a domace seme je 70 din (valda ga prave od elite)Belarosa je bila 1,05 eu,Kondor ne uzimam jer zadnjih godina sav ispuca.
Kod mene seju,i ja ove godine moram sejati drugu. Mene su pitali i rekao sam da je druga reprodukcija,samo cenu treba da saopstim.Uostalom to mala kolicina,tako da i cena moze biti malo veca. Ovde gde sam ja nema puno proizvodjaca krompira za trziste(izuzev Ponikava). Vidim da je cena od 40 dosta pri ovakvim ocajnim cenama krompira. Verovatno cu reci 30 din.Ko će druže da ti plati za drugu 40 din ,to niko kod mene ne seje jedino ako nekoga zajebeš pa kažeš da je prva. Danas je moj komšija pakovao rudolf 2 reprodukcije u džačiće od 10 kg. krompir ide u poljoprivrednu apoteku u Smederevo a apotekar je zahtevao da na dekleraciji napiše prva reprodukcija cena je 20 din u Smederevu
Kod mene u kraju se koristi zivinsko djubre (kokoske,golubovi) i kako kazu to djubre je poput Kan-a. Tako kazu,ali koliko je istina ne znam...Da li moze kokosije djubrivo da se koristi u proizvdonji krompira? Koliko se baca na 1ar? Pored njega da li treba i NPK djubrivo da se baca ili ide samo KAN u sadnji i u zagrtanju?
Kleopatra ti je bolja za jeloPozdrav,ja sadim krompir samo za kucnu upotrebu. Do sada sam sadio rivieru i lisetu ali bih promenio ukoliko ima boljih. Citajuci vas odlucio sam da uzmem belarosu ali posadio bih jos jednu sortu pa me zanima koju mi preporucujete. Prvenstveno me interesuje da bude ukusna sorta, prinos mi nije toliko bitan. Hvala