Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrlo je moguce.. Npr, ja sam na 250 metara nadmorske visine i to je najniza tacka.. Mozda su to iskustva ljudi iz poljoprivrednih podrucja, gdje je nadmorska visina ispod 100 metara.. Nikad nisam vidio kukuruz da je legao. Moj komsija nije obradjivao zemlju 5 godina i ove godine zasadi kukuruz.. Svaki je izrastao otprilike izmedju 3,5 i 4 metra, bio strasan za pogledati.. ali zicara nisam nikad ni vidio.Neće žičar da napada u svakoj zemlji ,dešava se da u jenoj njivi ima više vrsta zemlje u jednoj je izbušen sav a u drugoj ga nije ni pipnulo. Možda u tvojoj zamlji i nema žičara
Ajde ne plašite čoveka toliko, vidite da nikad nije video velike štete pa zašto bi sad. Samo malerišete....
Hahahha, ova je jos jaca.E ljudi samo sam se šalio,odavde sa Balkana čak i žičari pobežu...................
to vam je kao Jeti ili Big Foot ima ga ali još ga niko nije sreo(ali kad ga sretneš,najeba si)
Arum Beograd Zemun.Gde kupujete semenski krompir? Imam rodjaka u Nemackoj koji mi kaze da tamo nemoze da nadje ispod 2-3 eura kg.
Ili nezna gde da trazi.
A kod nas je 1euro kg.
evo linka http://shop.mein-schoener-garten.de/pflanzen/kartoffel-desiree-2-5-kg-pflanzkartoffeln_pid_369517_87183.html
Ma sta radim samo jedan hektar, sitno je to.Nekada sam ostavljao svoje, ali ne radim to odavno vise.Prednost te reprodukcije u odnosu na original je sto pristize ranije, mana je manji prinos i ruzniji izgled.Сова Бог те човече па колико ти кромпира радиш кад купујеш преко тоне сјеменског.Зар не остављаш из своје репродукције шта?