Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar dan moze li mi neko reci kolko semenzkog treb aza pola lanca to jest za nekih 28 ari . HVALA UNAPRED
Treba ti oko 750 kg. Sad sve zavisi od kalibracije i gustine sadnje.
Ja sam danas uzeo malo semenskog krompira da zavrsim parcelu. Vrlo malo je ostalo semenskog krompira u prodaji jer se sadnja privrsava. Nasao sam neku sortu "Sifra" od Agromobila iz Guce. Recite mi nesto o toj sorti ako znate. Na internetu ne pronadjoh nista.
Nije, ako lijepo naklija. Inace isto te dodje love sjeme, ako kupis sitnije a skuplje, ili krupnije a jevtinije. Mislim isto love po ha.da nije malo 800 kg na hektar?(kalibracije 35-55)
Potpisujem i jos jedna bitna stvar, dobio si kvalitetno i zdravo seme.Nije, ako lijepo naklija. Inace isto te dodje love sjeme, ako kupis sitnije a skuplje, ili krupnije a jevtinije. Mislim isto love po ha.
Nije, ako lijepo naklija. Inace isto te dodje love sjeme, ako kupis sitnije a skuplje, ili krupnije a jevtinije. Mislim isto love po ha.
To onda znaci da ja ne govorim istinu, tj lazem, a nista sto sam gore napisao nije iz tudjeg iskustva vec iz licnog.Нема шансе посејати хектар кромпира с 800 кг семена 35-55
DRUZE SVAKA TI CAST NA PROIZVODNJI .Кромпир исечем до половине јануара мада то остали раде 15-20 дана пред сетву ја га сечем тада јер после идем у резидбу воћа .П ринос је у просеку од њиве до њиве око 3 вагона(без залива) предност сеченог кромпира је што пре стизе за вађење и што има 3-4 кромпира у оджаку али сви израде (имају тржишну вредност) да напоменем да кромпир испод агрила вадим крајем маја и он улази у просек рода ,овде се види разлика у кромпиру докле је био постављен агрил