Kredit za poljoprivrednike

Mora 20% ucesce preko ministarstva iz Inteze me zvali za traktor

Kolika je kamata i na koliko godina je kredit za traktor?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Sad sam dobio info iz nlb banke. Subvencionisani krediti kreću od 15.3. Toliko o kalendaru i kreditima u februaru... Eee moj ministre...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Данас сам причао са једним продавцем, каже банке још ништа не дају, не зна се ко ће испунити 0% камату а ко до 3 % камату, као и колико је то новца у ствари. Исто тако, све што продају пишу на газдинство (семе, хемија) па шта буде. Тако су им рекли да раде свима.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Neka aplikacija izmedju banke i ministarstva. Tako sam ja cuo bar. Navodno je sve spremno ali kod aplikacije je zapelo :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za polovnu mehanizaciju,traktore,prikljucne masine ,kombajne, ako se dize kredit ,tu samo u obzir dolaze klasicno banke ,pa koja ispadne povoljnija ?,ovo ministarstvo poljoprivrede,razvojni fond vojvodine i ko jos tu postoji ,oni su tu samo za nove masine ?.Da se razumemo,nisam nikad dizao kredit i spram toga nisam obracao paznju uopste na sve ove podsticaje,povracaje,kamate itd itd...

Za polovnu mehanizaciju mozes kod bilo koje banke ali nemas subvencionisanu kamatu. Ja sam uzeo jesenas oko 5,5 posto je bila kamata.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh