lucijan013
Član
E oni te istresu iz gaca dok te isprovere i odobre kredit!!Ko je iz Vojvodine neka koristi fond za razvoj.
Fond je aktivan već 20 g kamata je 1% Grejs je godinu dana.
Iznosi mogu do 7 mil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E oni te istresu iz gaca dok te isprovere i odobre kredit!!Ko je iz Vojvodine neka koristi fond za razvoj.
Fond je aktivan već 20 g kamata je 1% Grejs je godinu dana.
Iznosi mogu do 7 mil.
Razvojni fond vojvodine je u pitanju. Kancelarija im preko puta spensa i preko puta nove zgrade ftn-a.Samo malo.
Fond za razvoj ili Razvojni fond?
Kolega, nemoj zameriti ali mi deluje da ti imas saznanja o bankama samo sa reklama.Kada poredite uslove, neophodno je porediti glavnicu, kamatu ali u funkciji vremena.
Kad sam kupovao zemlju na kredit susreo sam se skoro sa zelenasina gde mi racunaju koliko vracam bez toga da napisu kamatu, i gde nista nije precizno definisano. Pritome radilo se o ProCredit banci, verovatno sto nisam sa njima radio pa me smatraju teletabisom.
Godisnja kamata sve preko 5% je bezobrazluk. Pri tome mislim na kamatu u funkciji 12 meseci vremena.
Na primer uzeli ste 5000evra
I vracate na 24 meseca u ratama na 6 meseci.
Rata 1 (6m nakon isplate kredita) 1250e glavnica + 2.5% (pola godine) od 5000e je 125e kamate. Ukupno 1375eura
Rata 2 (12m nakon isplate kredita) 1250e glavnica + 2.5% na 3750, 93,75e kamate ukupno 1343.75e
Rata 3 (18m nakon isplate kredita) 1250e glavnica + 2.5% na 2500e, 62.5eura kamate, ukupno 1312.5eura
Rata 4 (24m nakon isplate kredita) 1250e glavnica + 2.5% na 1250e, 31.5eura kamate, ukupno 1281.5eura.
Sve ukupno vracate 315 kamate i 5000e glavnice. Sto je 5315 ukupno ili efektivno 6.3% na period od 2 godine.
Nadam se da je jasnije. Svi poslovi gde imate 10% godisnje dobiti su odlicni, stoga kamate od 8-9% su zelenasenje jer radite samo za banku a vrlo malo za vas. Ove kamate od 3 Bank ne bi komnetarisao.
Nije to za nas.Razvojni fond vojvodine je u pitanju. Kancelarija im preko puta spensa i preko puta nove zgrade ftn-a.
Ovo ne moze da se otvori...
Ok otvorio. Zanimljivo 1 %.kod mene otvara
probaj ovo pa će se otvoriti gde da uđeš.
Ili kucaj u guglu" pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede"