Ljuljaci
Član
Kolege,zna li neko po kojoj kamati se moze uzeti neki kratkorocni kredit i u kojoj banci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene ovo zivo interesuje jel ima neko neku informaciju u vezi ovog slucaja?Zna li ko sta se desva vezano za kredite i obecanja da ce se odloziti isplata godinu dana?
Mnogo je i to. Treba samo jedna banka da saradjuje sa poljoprivredncima,eventualno nijedna.
Kako samo 3, kad znam za najmanje 7 koje daju kredite plus lizing kuce, tako da je taj broj preko 10.
Nabroj banke koje znas da saradjuju sa poljoprivredom,a da nije prokredit.Kako samo 3, kad znam za najmanje 7 koje daju kredite plus lizing kuce, tako da je taj broj preko 10.
Intesa, Komercijalna, Agrobanka (pokojna), Societe, Credit Agricole, Procredit, Cacanska. Pri tome treba reci da ostale banke kreditiraju ali vece igrace. Pa su tako i Unicredit, Hypo ... isto izlozene.Nabroj banke koje znas da saradjuju sa poljoprivredom,a da nije prokredit.
Hvala
@Quercus,
Moja primedba se i odnosi na novinara, a ne na tebe. Znam da si samo stavio link.