Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam u planu neki kredit da podignem tu negde do 5000€ kako bih ubacio 10 teladi u tov. Raspivao sam se u Komercijalnoj banci oni daju poljoprivredni kredit sa kamatom od 7.5%. Ali se raspitujem jos dal neko daje povoljnije uslove i meni bi vise odgovarale godisnje rate.
Znam sada ce verovatno vecina vas reci da se ne isplati ulagati u tov , nesigurna cena i sve to, ali verujte radim sada kod privatnika u klanici "ZZ Trlic" verovatno je kupovala stoku i svinje po vasem terenu. Ja radim na panglovanju slanine i tamo se radi po 12 sati cesto bez slobodnog dana i nedeljom se radi, tako da mi je dosta toga. A i tov nam nije stran otac je i ranije radio i sada tovimo ali time bih jos da povecam proizvodnju.
Ja sam imao kredit preko pokrajinskog fonda,kad sam uzimao tifon i agregat
Overa kod notara obavezna + troškovi procenitelja, a troškovi hipoteke zavise od iznosa investicije.A koliko te izašla hipoteka i dali se ide kod notara?
Slažem se sa kolegom. Pre 2 meseca uzeo kredit kod njih. 5000 evra na godinu dana, mesečne rate. Kamata je 150 evra i troškovi obrade kredita 50. Znači sve ukupno 200 evra više vraćam. Oko 2 nedelje je trajala obrada, nema mnogo papirologije. Ništa hipoteka, samo menice.ako hocete kredit samo NLB banka