Moja je u eurima,Kada pišete kamatu napišite da li je dinarski ili euro, pošto ima razlike...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja je u eurima,Kada pišete kamatu napišite da li je dinarski ili euro, pošto ima razlike...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Sada daju za gorivo kada su digli cenu nenormalno. Prosle godine nije moglo da se kupi gorivo za te kredite,kao da gorivo ne učestvuje pored semena i djubriva u proizvodnji.Kretenizam.Danas bio u Intesi i pitao za ove subvencionisane kratkoročne kredite za repromaterijal od 1% kamate za mlađe od 40 god, kaže biće za hemiju seme i gorivo ali sve na predračun.
Sada daju za gorivo kada su digli cenu nenormalno. Prosle godine nije moglo da se kupi gorivo za te kredite,kao da gorivo ne učestvuje pored semena i djubriva u proizvodnji.Kretenizam.
Ja sam pitao za repromaterijal,nisam za mehanizaciju...Do 40 godina starosti i žene klijenti je 1% kamata,preko 40 god. 3% kamata na 1 god.,uslov je predračun i posle da se vrati dokaz o kupljenom repromaterijalu,banka mora isto da pravda gde su potrošena sredstva subvencionisanog kredita.Novci se prebace na tvoj račun i nemožeš ih podići u keš samo na osnovu predračuna vršiš uplatu dobavljaču repromaterijala sa namenskog računa.Ima odobravanje kredita što iznosi u zavisnosti od klijenta 1%,0.75% pa čak nekima i 0.5% za koje se umanjuje iznos kredita odmah sa starta znači npr. od 1 mil. dinara dobiješ na račun 990.000 din. ako je odobravanje bilo 1% i vraća se za godinu dana 1.010.000 din.Maksimalan iznos kredita može da bude do 6 mil. dinara,zavisno od kreditno sposobnosti klijenta...To bi bilo to u velikim crtama...Znači nema umanjenja na 1%.
Ma da sve to stoji 1% su mi tražili za obradu (lepo je objašnjeno u predhodnom postu).
Ja uzimam za voćarski traktor, tako da je zalog sam traktor (obrada zaloga 5000rsd)
Učešće 20% (i za taj iznos može zalog npr. pokretna imovina 200 rsd obrada )
Rok otplete 60 meseci
6mesečni anuitet
Ovo su mi rekli credit agricole ali su mi rekli i da je za mehanizaciju kamata 3%, ne vezano za godine, pol i lokaciju.
U komercionalnoj su isti uslovi ali mi rekoše kamata je 1%.
Kome verovati???
Čitam ovaj pravilnik i jasno kaže član 4 stav 6 da je kamatna stopa 1% za lica korisnike kredita ispod 40godina, žene i sredine sa otežanim uslovima rada.
E sad jedino ako to piše u ovim procentualnim poenima i referentnim kamatnim stopama, umanjenjima itd. iz člana 2. koja mi nisu baš najasnija, ustvari uopšte.