sinisa1979
Član
Credit Agricole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je nekom skoro odobren kratkorocni kredit u Intezi? Interesuje me koliko se dugo ceka?
Kamata je 6.5% i obrada kredita je 1%.
Ja sam cekao jedan ceo dan, mislim da banka intesa nije za poljoprivrednike. NLB ili Komercijalna a procredit je otisla u aut.
do koliko cm su mali a od koliko velikiNije procredit otisla u OUT, nego je podelila male i velike, male je prebacila sve kod INTESE a velike su zadrzali.
Ja sam bio u januaru i na god dana 9.5% fiksna kamata,izvod iz katastra i plaćeni porezi, i mala zamerka vama koji pišete oko kredita je da naglasite koja je procedura,dal treba hipoteka,notar,i 100 čuda.Ja sam pre par godina uzeo kod komercijalne banke subvencionisani poljoprivredni kredit.100000 uzeo i za godinu dana im vratio 104000.Mislim i da su davali i vece iznose i sa grejs periodom od godinu dana.Dal je neko koristio tu vrstu kredita i dal jos uvek mogu da se uzimaju kod k.banke?
Ja sam cekao jedan ceo dan, mislim da banka intesa nije za poljoprivrednike. NLB ili Komercijalna a procredit je otisla u aut.
Ja sam dosad bio na 50,sad hoce da mi daju 100 sa kamatom od 10%,kaad sam se pobunio rekli su 6,4 pa sam ipak odustao i dobio 3,2 kod creditagriProkredit daje samo preko 50 000 e.
- - - - - - - - - -
Jeste otišla.
do koliko cm su mali a od koliko veliki
U Kombank su mali do 40 h,preko 40 do 70 su srednji i preko 70 veliki.Ubezobrazili se jako, do 50ha su mali kao a veliki su preko 50ha tako nesto.Ali dosta ljudi su ih napustili koji su radili tamo kod njih u banci.
2011 kada smo dizali kredit za kombajn otišli prvo kod njih, reko ajd bili su na glasu. I oni kazu niste kreditno sposobni za kombajn... Odem posle u erste, tamo sve završili bez problema. Ali evo i erste je sad propala što se tiče poljoprivrede...Ubezobrazili se jako, do 50ha su mali kao a veliki su preko 50ha tako nesto.Ali dosta ljudi su ih napustili koji su radili tamo kod njih u banci.