draganbilli
Član
Moji kornišoni
[/URL][/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta da se radi kada je takva situacija kod nas,prasiće neće niko nipošto,bikovi pojeftinili i čekaš na prodaju,mlijeko neće ako nemaš dnevno 50 litara i svaki 15-ak dana pojeftine. U firmi svaki dan prijete viškom radne snaga, ovo sam sve dobio od njih, da rodi da njima vratim njihovo i ja i supruga da zaradimo po pladuI kod mene narod izludio sa kornišonima.Sumljam ja u to.tako su i maline bile hit pa sad 2.5 km otkup a i sve ostalo.Puste da narod zagrize pa zajaše.
Nedaj mu da se slomi na zici, postavi ga preko zice u levo ili desno jedno pola metra pa postepeno na dole kaceci na biljke pored.kad smo već kod krastavaca je li ima neko nekakvo rješenje u plastenicima,kada biljka dođe do vrha žice i padne dole nazad kod mene se na neki način slomi i onda to više nije to,ono što naraste nije bas za prve klase,ne traje dugo,dolazi do bolesti itd..
Pozdrav.Ja ti radim ovako,kada krastavac dođe do žice,pustim jedan list preko i odsječem vrh,i razredim donje liste koji postaju nepotrebni.Onda počnu rasti novi zaperci,ostavim sasvim gornjeg i pustim ga da raste prema dolje,naravno ako su na špagi,konopu.LPkad smo već kod krastavaca je li ima neko nekakvo rješenje u plastenicima,kada biljka dođe do vrha žice i padne dole nazad kod mene se na neki način slomi i onda to više nije to,ono što naraste nije bas za prve klase,ne traje dugo,dolazi do bolesti itd..
Pozdrav.Ja ti radim ovako,kada krastavac dođe do žice,pustim jedan list preko i odsječem vrh,i razredim donje liste koji postaju nepotrebni.Onda počnu rasti novi zaperci,ostavim sasvim gornjeg i pustim ga da raste prema dolje,naravno ako su na špagi,konopu.To radim sa salatarima.LPkad smo već kod krastavaca je li ima neko nekakvo rješenje u plastenicima,kada biljka dođe do vrha žice i padne dole nazad kod mene se na neki način slomi i onda to više nije to,ono što naraste nije bas za prve klase,ne traje dugo,dolazi do bolesti itd..
Zar buba mare ne uništavaju biljne vaši?Jako teško ih vidim.Zelene su i sakrivene u mlade pupoljke.Juče sam primetio da ih ima manje .Prskano preključe,buba mare su uništene a one,ne znam .
Može li neko da mi kaže sa čime se prska širokolisni korov u kornišonima,i da li može isti herbicid da se koristi u dinje
Nemoze krastavac da se prska od sirokolisnih, moze samo od uskolisnih.