Sadim za sopstvene potrebe,skoro sam pricao sa nekim ljudima koji kazu da kad nikne kornison se isprska sa previkur energy odma,a kazu da ne treba da se zalije,vec se dobro isprska,i kazu da se zaliva ako bas hoces dok jos ne nikne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sadim za sopstvene potrebe,skoro sam pricao sa nekim ljudima koji kazu da kad nikne kornison se isprska sa previkur energy odma,a kazu da ne treba da se zalije,vec se dobro isprska,i kazu da se zaliva ako bas hoces dok jos ne nikne
Hehe, kako god okrenem, ili dobijem upitan prinos ili otrovne kornisone.kolega ako je super godina bez kiše kao prošla(ne ponovila se) onda se može ostvariti 5-7 kg prinos po 1 m špalira uz intenzivno đubrenje i hemijsku zaštitu protiv bolesti i štetočina.
razmak između špalira 1.2 m i razmak u redu 25-35 cm u zavisnosti od hibrida.
ako je godina kišna i promenjivog vremena onda ga nemoš obraniti ni puškom od bolesti na prvom mestu plamenjača ii bakteriozna plamenjača što svakako uzrokuje smanjenje prinosa i onda nemaš 5-7 nego 3-5 kg po metru i sraslu prskalicu za leđa i otrovne kornišone.
Koliki je prinos kornisona, kada bi se posadio na 1000 kvadrata, a kolika su ulaganja da bi se odrzao?
Ukratko, kolika je isplativost, jer imam neku ponudu..
Covjek otkupljue po cijeni 0,5 evra po kilogramu, prvu klase, a otkup je u julu i avgustu.