Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je prijatelju sortna osobina, ja jos nisam cuo da je neko proizveo ekron a da nije bio odredjen procenat gorkih krastavaca, samo sto to varira bas zbog tih svih uslova koje si naveo. Postoji mogucnost da polovina, pa cak i vise od polovine plodova budu gorki, a ne znam koje je resenje za to.Krastavci gorce.Procitao sam da moze da bude u pitanju i zalivanje i promena temperature,neadekvatna prihrana,sortna(hibridna)osobina,ali moj problem je sto oni periodicno gorce u procentu od 20-30 % .U pitanju je hibrid ecron i svi imaju iste uslove (temperatura,zalivanje,prihrana).Zasto ne gorce svi,nego samo odredjeni procenat,da li je moguce da odredjene biljke (20-30 %) stalno gorce a ove druge 70 % nikad ne gorce ili sta je pitanju?Posto prodajem krastavce na pijaci da li postoji neki nacin da eliminisem tu gorcinu?
je li zna iko sta je ovo? 70% krastavca mi je vrh osusilo sisanjem sokova iz vrha,ostali dio biljke ne dira,prskao skoro svaki dan,probao actaru,vertimecs,actelic,abastate,probao mjesati dva zajedno,nista ne pomaze,je li ima neko ideju sa cim da probam?
![]()
onda cu tikvice,manje posla,a cena lepa u oktobru i pocetkom novembra.Pedja. trebao si ranije sejati ja moj danas dizao na spalir, racunaj od dana setve do branja po ovom vremenu treba oko mesec dana
Juce posejani krastavci.Pocinje polako sezona.
A zašto ne može prijepodne,spavaš dugo ili si na kafi?Krastavac danas nikao oko 90%. 3-i dan od setve.
Berba oko 10-og aprila po podne.