Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je jak napad repine lisne vasi....Kombinaciju vise preparata u vise navrata ce te se resiti lisnih vasaka....prskanje uz dodavanje okvasivaca i ispod nalicja lista...gornja slika je tipicna plamenjaca krstavca...nemoj te cekati da biljka oboli....Pozdrav, svima još jednom!![]()
Imam jedno relativno hitno pitanje. Organski uzgajam povrće prvi put ove godine. Prvi veći problem je što je krastavac vrlo oboleo. Ja sam pronašla da najverovatnije ima virus mozika krastavca, ali nisam sigurna. Postavljam fotke, pa bi mi mnogo značilo samo da mi to neko potvrdi. I šta da radim s njim? Čula sam da od tog virusa nema spasa, čak ni hemija ne pomaže. Da li da ga sveg počupam?
Čudno je da je samo krastavac (za sada oboleo). Imamo jednu leju salatra i jednu kornišona. Razdvojeni su i kornišon je zasađen u zemlju oko tri nedelje kasnije, ali je i on vrlo brzo oboleo.
Molim nekog za savet. Mnogo sam se rastužila.
- - - - - - - - - -
[/IMEG]![]()
Evo još jedne fotografije da se bolje vidi.Hvala unapred za bilo kakav odgovor.