Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je prijatelju sortna osobina, ja jos nisam cuo da je neko proizveo ekron a da nije bio odredjen procenat gorkih krastavaca, samo sto to varira bas zbog tih svih uslova koje si naveo. Postoji mogucnost da polovina, pa cak i vise od polovine plodova budu gorki, a ne znam koje je resenje za to.Krastavci gorce.Procitao sam da moze da bude u pitanju i zalivanje i promena temperature,neadekvatna prihrana,sortna(hibridna)osobina,ali moj problem je sto oni periodicno gorce u procentu od 20-30 % .U pitanju je hibrid ecron i svi imaju iste uslove (temperatura,zalivanje,prihrana).Zasto ne gorce svi,nego samo odredjeni procenat,da li je moguce da odredjene biljke (20-30 %) stalno gorce a ove druge 70 % nikad ne gorce ili sta je pitanju?Posto prodajem krastavce na pijaci da li postoji neki nacin da eliminisem tu gorcinu?
je li zna iko sta je ovo? 70% krastavca mi je vrh osusilo sisanjem sokova iz vrha,ostali dio biljke ne dira,prskao skoro svaki dan,probao actaru,vertimecs,actelic,abastate,probao mjesati dva zajedno,nista ne pomaze,je li ima neko ideju sa cim da probam?
onda cu tikvice,manje posla,a cena lepa u oktobru i pocetkom novembra.Pedja. trebao si ranije sejati ja moj danas dizao na spalir, racunaj od dana setve do branja po ovom vremenu treba oko mesec dana
Juce posejani krastavci.Pocinje polako sezona.
A zašto ne može prijepodne,spavaš dugo ili si na kafi?Krastavac danas nikao oko 90%. 3-i dan od setve.
Berba oko 10-og aprila po podne.