Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da okrecu se unazad iza traktora kao i vecina rotacionih! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7GLh8IRL8U[/youtube] ovo je snimak od prosle godine ali eto cisto da vidis o cemu se radi ovo je ona veca 185cm sa kondicionerom!Zeka je napisao(la):@ROBERT ta jel boga ti.... ja kazem da sam zadovoljan 533 i druga brza gas... samo cu ovih dana imati problema s polegom ... al nema veze ako treba na jednu stranu, na jednu ... e @Kombajner kakve su ti te dve, jel su to te sa dva velika viseca diska i skupljaju se u nazad iza traktora....
![]()
mani se price,Farmer Bob je napisao(la):Ma idi.....@gagi je u pravu.Nemam vise oci da vidim OLT kosacicu.Dosta je brate mili......trazi se ROTACIONA!!!Jel nova poljakinja kod Corica (zbog povracaja sredstava) ili neka polovna(KUHN)kod Bracana u Basaidu.Videcu...
ko kupuje kosu samo uzmite rotacione pustite vi te price kosim linijskom bocnom i ne brinem nista od toga! a i nije neka lova u pitanju nisu uopste skupe rotacione kose!KishRobert je napisao(la):mani se price,Farmer Bob je napisao(la):Ma idi.....@gagi je u pravu.Nemam vise oci da vidim OLT kosacicu.Dosta je brate mili......trazi se ROTACIONA!!!Jel nova poljakinja kod Corica (zbog povracaja sredstava) ili neka polovna(KUHN)kod Bracana u Basaidu.Videcu...
nego lovu na sunce i raseci se i kupuj rotacionu!
Eto slika i videces na sta mislim! neznam dali vi to zovete gnjecilica to me buni malo! inace rakovica nosi sa tegovima ovu od 185 i to jedva jer se podize 533 i 539 nema sanse da je podignu! teska je a i pravi prekrt!Zeka je napisao(la):@kombajner "kondicioner" jel ti to nesto ko neki jez i samo iskrja detelinu da se lakse susi![]()
ma nema sanse ferguson znam to sigurno! inace lepo mi radi ne lomi je toliko mnogo vec koliko treba da bi se brze osusila i ostavlja veoma lep otkos nije polegnut i sabijen kao iza obicneZeka je napisao(la):Da da to je jez koji samo iskrja detelinu nije to gnjecilica... gnjecilica uglavnom ima valjke..... takvu slicnu ima komsija pored mog dede u Vranjevu u Novom beceju znaju kolege..... samo sto je on skunuo taj "kondicioner" jer oce da omlati malo detelinu kad je lomi.... a inace ta kosa po meni savrseno kosi samo je teska za fergusona...