Konkurs 10% 40% 50%

U prevodu, oni rade sa našim parama. Mada, velika je vrednost porudžbine i retko koji diler može da uplati unapred za 10-15 traktora ali zato postoji garancija banke, a ona košta i tako sve u red...
 
Bese njih radi VGP?
I oni su uzimali nesto kapare al zato su ispostovali skroz cenu nisu dizali...ja sa isto hteo armu al kad sam video da neznaju kad ce ispiruka a i cena nije sigurna nonstop suje dizali promenio dobavlhaca na vreme i vgp. Je bio bas korektan stose tice kapare i cene
 
Dali neko ima na konkursu traktor armatrac od firme Agrotech ,predracun sam dobio na 30000 plus pdv ,u prolece su povecali na 33000 i uzeli kaparu 2000e sa pricom da je to cena ali od marta nema traktora da isporuce a sredstva stoje 100% na racunu i sad zovu da ima traktora ali kosta 38000 plus pdv i pored obecanja kod uzete kapare da je to cena konacna a od marta svake nedelje ide prica stizu uskoro.Totalno neozbiljna firma ne kazu da nemogu isporuciti nego te drze da neides na drugi traktor i samo dizu cene i imam osecaj da ce jos podici cenu pred realizaciju i sto je najgore kaparu tesko vracaju.
Kuma su zamajavali pola godine za isporuku...a 5 meseci od kompletne uplate za traktor na njihov racun.a i mi bili zainteresovani,pa odustali.a o dizanju cena da i ne pisem.
 
Slušajte ja sam bio zimus u Tursku po prikolicu neku specijalnu.
Uplatio sam je odma roknje bio 15 dana.
Znate kada je stigla?
Pa juče utovarena i to na pola gotova'da sam išao preko neke firme jebo bi im mater zapravo nisu oni krivi.
 
Slušajte ja sam bio zimus u Tursku po prikolicu neku specijalnu.
Uplatio sam je odma roknje bio 15 dana.
Znate kada je stigla?
Pa juče utovarena i to na pola gotova'da sam išao preko neke firme jebo bi im mater zapravo nisu oni krivi.
Ok al onda nek kazu nema pola godine traktora i ja bi vec resio sa drugim dobavljacem a ne svake nedelje ide prica do kraja meseca i prode 7 meseci kapara uzeta na jednu cenu i sad ucenjuju traze jos 5000 plus pdv.Trebalo je da zapisujem obecanja oko isporuke i cena.
 
Bio juce vasar u Debeljaci, arma je obavezna tamo, gledam njihove prodavce, brate na celu im pise "mi smo prevaranti al necemo da vam kazemo" a prica im med i mleko bas ono sto seljak voli da cuje.
 
Sa Vgp sam imao dosta korektan odnos i u pregovorima i kasnije kada su nastali neki problemcici, sve se u hodu resilo da niko nije osetio.Malo im majstori lenji verovatno nisu svi, ali tipa, donecemo ti sve za zamenu al kod tebe smo u 11h a do 15h radno vreme, znaci u 13.30 mora krenuti za NS. 😂😂
 
Da li ima nekih najava za sledecu godinu, hoce biti konkursa ove vrste, veoma sam zainteresovan da konkurisem
 
Negde sam cuo da ce sledeci konkursi 10 40 50 biti za prikljucne masine, sad dal je istina?
 
Još uvek nismo zatvorili prvi javni poziv, ali nažalost verovatno neće biti proširenja zato što smo u toku javnog poziva, usled promena cena na tržištu poljoprivredne mehanizacije zbog korona virusa svim podnosiocima prijava koji su dobili Ugovor, kako ste naveli 871, dali mogućnost uvećanja iznosa od 10% pojedinačnih projekata jer su cene mehanizacije jako poskupele. Samim tim je budžet inicijalni morao i da se uveća.





Da, prilikom zatvaranja javnog poziva svi koji nisu dobili Rešenja i Ugovor bi trebali da dobiju Rešenje o odbijanju.



Za dodatne informacije, na raspolaganju smo Vam.

Ovo je odgovor od juce od ministarstva pa me interesuje jel neko dobio resenje o odbijanju
 
Jel ima neko bilo kakve informacije o konkursu 10/40/50 za stocarstvo? Dokle se stiglo? Bilo je price da prolaze svi sa 50 i vise bodova ali da ce se prosiriti i na one ispod crte. Da li je neko dobio resenje?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Nazad
Vrh