Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daju knjizno zaduzenje i mozes samo pdv da povratis ako si u sistemu pdv ,mislim na ovu razliku u ceni.Ako se doplacuje to ne ulazi u povrat ili ulazi?mislim onda nece biti povrat 50% nego 25%
Druze i ja sam isto uzeo...kolko je tebe izašo?...Hattat t4100.
I oni su uzimali nesto kapare al zato su ispostovali skroz cenu nisu dizali...ja sa isto hteo armu al kad sam video da neznaju kad ce ispiruka a i cena nije sigurna nonstop suje dizali promenio dobavlhaca na vreme i vgp. Je bio bas korektan stose tice kapare i ceneBese njih radi VGP?
Kuma su zamajavali pola godine za isporuku...a 5 meseci od kompletne uplate za traktor na njihov racun.a i mi bili zainteresovani,pa odustali.a o dizanju cena da i ne pisem.Dali neko ima na konkursu traktor armatrac od firme Agrotech ,predracun sam dobio na 30000 plus pdv ,u prolece su povecali na 33000 i uzeli kaparu 2000e sa pricom da je to cena ali od marta nema traktora da isporuce a sredstva stoje 100% na racunu i sad zovu da ima traktora ali kosta 38000 plus pdv i pored obecanja kod uzete kapare da je to cena konacna a od marta svake nedelje ide prica stizu uskoro.Totalno neozbiljna firma ne kazu da nemogu isporuciti nego te drze da neides na drugi traktor i samo dizu cene i imam osecaj da ce jos podici cenu pred realizaciju i sto je najgore kaparu tesko vracaju.
Ok al onda nek kazu nema pola godine traktora i ja bi vec resio sa drugim dobavljacem a ne svake nedelje ide prica do kraja meseca i prode 7 meseci kapara uzeta na jednu cenu i sad ucenjuju traze jos 5000 plus pdv.Trebalo je da zapisujem obecanja oko isporuke i cena.Slušajte ja sam bio zimus u Tursku po prikolicu neku specijalnu.
Uplatio sam je odma roknje bio 15 dana.
Znate kada je stigla?
Pa juče utovarena i to na pola gotova'da sam išao preko neke firme jebo bi im mater zapravo nisu oni krivi.