Konkurs 10% 40% 50%

Три пута више новчаних средстава за развој сточарства

Новчана средства која су опредељена за спровођење Другог јавног позива у оквиру конкурса 50-40-10 првобитно су износила 360.000.000 динара. С обзиром на велику заинтересованост, исказану у броју пристиглих пријава, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде одлучило је да увећа буџет, и то за додатних 860.000.000 динара. Укупна новчана средства сада износе 1,2 милијарде динара и биће на располагању подносиоцима пријава, до потпуног утрошка.
Pa to ce onda proci skoro svi,ako se uzme da je maksimala 50000 eura,pa pola od toga
 
Pa to ce onda proci skoro svi,ako se uzme da je maksimala 50000 eura,pa pola od toga
1,2milijarde dinara je nesto malo vise od 10miliona evra. Nek u proseku svako trazi 20000evra povracaj. To je ~500 zahteva.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
 
samo polako dok to sve dodje do realizacije bice sve preko 10% skuplje ako ne i vise ja kad sam prosle god uzimo fakture i cene koja je trenutno razlika skoro 15% tako ako i vas budu odugovlacili kao nas vec1 god i jos nije kraj kozna stace biti sa cenama a time se i rang listom
 
Talianu
Sutra idem u NS za traktor, danas sam resio navigaciju i autopilot ,namontirano. Sutra kada zavrsim u NS nosim sve papire mom konsultantu da salje u Ministarstvo.
 
To mi je najlogičnije ,samo sam čuo slučaj da je neko iz Padine dobio novac na taj namenski račun. Za nikog drugog nisam čuo.
 
Po čemu si ti doneo taj zaključak?
Isto ima para kao i za vočare i povrtare tamo je prošlo 871 (navodno) a ne zna se dokle se stiglo tako da mislim da će i stočari nagurati do 800-900 za prolazak.
 
Da li ima neko svezih informacija vezano za konkurs za stocare? Koliko prolazi ljudi a koliko ne?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
jel neko vec dobio novac za prvi konkurs stoje bio za vocare i povrtare vec skoro mesec dana zavrsio sve sa bankom a ovi jos neuplacuju tih 50% niko nema nikakvu informaciju
 
Ista stvar i kod mene,bio juče u firmi gde uzimam traktor sad se nepto navodno menjalo,neče da potpipu ugovor dok nemam sva sredstva na računu.Mislim da ministarstvo neče da uplati dok se ne potpiše ugovor.
Pat pozicija.
 
jasam podpiso ugovor juce sa svima e sad ova moja agencija kaze da to sad ne salje nego sve zajedno komplet sa racunima od masina komplet dokumentaciju
 
Ne znam ,znam samo da su zakomplikovali sve i nama i dilerima i konsultantima nepotrebno. Najgora stvar što još nisam našao nikog da kaže da ja sam realizovao,pitam ove moje u Lambu jel neko realizovao ,nije niko ja se prvi remplam i njima nejasno sve.Dileri su išli sa advokatima jel nisu hteli da isporuče traktore bez novca ,tu je prvo zapelo.
 
Nazad
Vrh