Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem ratara jeste to što obrađuju jako velike površine i tu kompostiranje ne dolazi u obzir, jer nema dovoljno materijala za toliki kompost.
Tačno je da piljevina nije dobra ako je direktno baciš na obradivu površinu, ali zato je tu kompostiranje, sve što je štetno pretvara se u korisno.Nisu samo površine problem njih ima dosta više nego što se misli piljevina dosta podiže kiselpst zemlje barem koliko ja znam a i drugih problema je na pretek.
Neznam dali smijem napisati da opet nebudem upozoren ali evo pitao sam našeg doktora o pravljenju komposta po tehnologiji EM1 i dobio zanimljiv odgovor pa ako nekom pomaže u proizvodnji nek pročita na poljoprivrednom forumu pod temom krumpir.
Nisu samo površine problem njih ima dosta više nego što se misli piljevina dosta podiže kiselpst zemlje barem koliko ja znam a i drugih problema je na pretek.
Neznam dali smijem napisati da opet nebudem upozoren ali evo pitao sam našeg doktora o pravljenju komposta po tehnologiji EM1 i dobio zanimljiv odgovor pa ako nekom pomaže u proizvodnji nek pročita na poljoprivrednom forumu pod temom krumpir.
Slobodno napiši i ovde svoje mišljenje, jer ima članova koji nisu registrovani na Poljoprivresnom forumu.
Ukoliko ga "zakopa" u zemlju nije ništa uradio, kompost mora ostati na površini jer je tako i u prirodi.Da ga ostavi po površini ili da uzore?