Deda Lala
Član
Додатак претходном посту
НИ У ЈЕДНОМ ТРЕНУТКУ НИЈЕ КОРИШЋЕНО НИШТА ОД ХЕМИЈЕ
НИ У ЈЕДНОМ ТРЕНУТКУ НИЈЕ КОРИШЋЕНО НИШТА ОД ХЕМИЈЕ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U opšte ne sumnjam da je EM tehnologija vredna, imam pored sebe osobu koja to koristi već 10 godina i nemam razloga da joj ne verujem.Ово о чему наш пријатељ Ханза говори има итекако смисла и према ономе што сам сазнао из пете приче о ЕМ технологији лако може да помери границе наших сазнања и донесе нам можда велику корист.Замолио сам своје колеге из земље порекла ЕМ технологије да ми ако могу и хоће пошаљу више података и резултата из праксе о овоме.Све што добијем (ако ишта добијем јер су наша "браћа" Руси мало како би босанци рекли потијесни кад су овакве ствари у питању)објавићу.
Оно што ме мало буни је то да у земљама Бившег СССР-а о овоме мало публиковано,да се о овој технологији скоро не прича (бар званично) а знамо да им је пољопривреда у .......
Ханза,не одустај.Можда у рукама имаш и употребљаваш нешто заиста вредно.
Znam dobro šta se prodaje i kako, Bajkal EM1 prodaju samo ovlašćeni dileri i oni neće samo tek tako, ( na robu daj pare) ovlašćen diler ti ponudi da potpišeš ugovor, time ti garantuje da je proizvod pravi i da daljom distribucijom deo novca dobiješ vraćen.Ханзо има и на хрватском,босанском српском, словеначком......Пуно фирми које дистрибуирају,читај препродају,ЕМ производе за санацију отпадних вода,компостирање комуналног отпада и итд...
Мало пре сам добио писмо од мојих колега из ЗНД(Заједнице Независних Држава-бившег СССР) који хвале дотични руски производ.Но,скрећу пажњу на могуће "водице" које само носе име произвођача.
Код нас има једна фирма на Б.Брду у Бгд. која продаје нешто слично али од цене уши отпадају.
"Идите"мало на гугл отипкајте ЕМ технологија и свашта ће те наћи.
Suncokretove glave, sirotinja "pabirči" pa kada ovrše suncokret oni te glave zapale pa se dimi dan-dva, ja ih zamolio da donesu kod mene u dvorište.Kolega, šta je to na prvoj slici?