emigrant
Član
E Lule,Lule.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na vredjanju odmahLule, šta ti još fali osim pameti?
Za bostan ti treba mnogo članova porodice, ako hoćeš da se što manje nerviraš. Jako je teško naći radnike, nije problem ni dnevnica, već što nema radnika
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Radim samo ono sto mogu sam da uradim.Rasprodaj sve bikove sto imas i odma u lubenice sta se zajebavas sa zivotom bzv
Snimas video o bureku i ostalo a eto bostani iza ulice odma,cekaju milione
Aj uozbilji se i ne pisi gluposti
A prošle ,kad ga niko nije hteo ni po 5 dinara?Na jednom katastarskom jutru lubenice OVE GODINE je u prihod kapnulo milionce kao od sale. Evo u selo stizu novi traktori sa sve plugovima ko je sejao 2-3 jutra lubenice ovde godine. Znaci nije sve tako crno kao sto izgleda,ima zarade samo ko hoce da radi.
Ja ga ne sejem od 2017-te.
Imao si dobre cene zitarica koje su preklopile minus na drugoj strani.A prošle ,kad ga niko nije hteo ni po 5 dinara?
slazem se ali ti si pokrenuo glupu pricuRadim samo ono sto mogu sam da uradim.
Otisli smo u aut sa pricom.
Hteo sam da kazem da nije bas sve tako crno kao sto se pravi. Neko ima stoke,neko ima povrtarstva nekog ce iscupati repa itd ko svastari taj nece osetiti ovu losu godinu sto se tice zitarica.
Nema plate...Sve je to tanko da nije plate.