sinisa1979
Član
Hoće i oni da uvale kosku....Idi lepo kod Cubike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoće i oni da uvale kosku....Idi lepo kod Cubike.
Jel radio neko masinsku obradu u Fenix u N.Sadu?
Mi smo danas motor skinili i uneli u radionu, nastavak kroz par dana ...
[/QOTE]
Sta mu fali? zar nije radjen pre koju godinu
Zna li neko na kojim obrtajima radi motor na dominatoru 98? Drugara zanima. Inace se misli na motor OM366 i na maximalne radne obrtaje. Neko kaze na 2500 neko kaze na 2600 a neko kaze na 2200 pa reko mozda je neko merio?
Trebao si kupiti filter sa 2 ulaza i 2 izlaza.Imaju ih po vašarima prodavci IMT delova.Kod mene na Perkins motoru nepovratni ventili se nalaze u kućištu drukalice (dve membranice),kad sam ih zamenio nije mi se vraćalo gorivo u rezervoar.To sam i kupio u šidu od onih ukrajinaca na vašaru za 800din komplet, e sada mi jos reci nepovratni ventil kakav si stavio ako jesi na višak što ide u rezervoar?
Ako ti nesto znaci meni je tako na kamionu montiran nepovratni ventil. Mnogo puta sam skidao predfilter koji je posle rezervoara pre nepovtnog ventila i uvek je drzao.U biti nepovratni ventil bi trebo bit na cjevi od rezervoara do ac pumpe ili ja nisam skuzio sada ?