Tomić Toma
Član
Imaju u Badanji 2 mercedesa (fapa) 1213 sa OM 352 motorima. Mogao bi se raspitati za cenu ako nekog interesuje. Mislim da imaju i poreklo, tj. papire.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za plasticno crevo znam,bojim se da je i on glavni krivac riknjavanja motora.To plastično crevo služi za podmazivanje boš pumpe. A taj zeleni fićolofozek bi trebalo da je običan razvodnik sa sigurnosnim ventilom u sebi. Ispod čepa koji se vidi na slici.
Ok.Trebalo bi da u slučaju prevelikog pritiska u sistemu,propusti pritisak ulja u povratni vod. Mada vidi,nisam siguran jer nisam radio mercedese nikad (barem ne agro program).... Ali u principu svaki motor to ima samo je pitanje kako i gde je izvedeno.
Jeste.Kish jel stigao drugi motor? Ako jeste, za koji si se odlučio.
Ne bas u lezaju ima lufta.Tebi do motora ima lufta najverovatnije,a ne do novog ležaja,jel si to pregledao???
Moze on u krasni sa sve keretinom da ide.Eto bolje da nisi pitao ništa,sad si gde si bio sa problemom...imaš prijatelja iz NS pa ga pozovi za mišljenje.
Drugi isti sam kupio.Šta si radio za motor, koji si nabavio