Tomić Toma
Član
Imaju u Badanji 2 mercedesa (fapa) 1213 sa OM 352 motorima. Mogao bi se raspitati za cenu ako nekog interesuje. Mislim da imaju i poreklo, tj. papire.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za plasticno crevo znam,bojim se da je i on glavni krivac riknjavanja motora.To plastično crevo služi za podmazivanje boš pumpe. A taj zeleni fićolofozek bi trebalo da je običan razvodnik sa sigurnosnim ventilom u sebi. Ispod čepa koji se vidi na slici.
Ok.Trebalo bi da u slučaju prevelikog pritiska u sistemu,propusti pritisak ulja u povratni vod. Mada vidi,nisam siguran jer nisam radio mercedese nikad (barem ne agro program).... Ali u principu svaki motor to ima samo je pitanje kako i gde je izvedeno.
Jeste.Kish jel stigao drugi motor? Ako jeste, za koji si se odlučio.
Ne bas u lezaju ima lufta.Tebi do motora ima lufta najverovatnije,a ne do novog ležaja,jel si to pregledao???![]()
Moze on u krasni sa sve keretinom da ide.Eto bolje da nisi pitao ništa,sad si gde si bio sa problemom...imaš prijatelja iz NS pa ga pozovi za mišljenje.![]()
Drugi isti sam kupio.Šta si radio za motor, koji si nabavio