Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Vučeni utovarivač za repu Rimeco u radu na -8oC..... Snimano u subotu.... A ako bude mraza idemo i večeras....
![]()
Dasa Győző Je vlasnik....KishRobert je napisao(la):ako nije tajna,cije su to masine?
Da nes da kupis jos jedan,pa da ih kompletiras sa 1,2,3 brazdezlatko je napisao(la):Koliko moze da izvadi u dobrim uslovima i za koliko sati![]()
ja sam vadio po 13 zmajevki za danom,mogao bi jos dve ali sam cekao prevoz. to je dva lanca mozda malo i jace sve zavisi kakva je repa.P.S najbitnije je da u repi nema trave i da je kolko tolko suvozlatko je napisao(la):Koliko moze da izvadi u dobrim uslovima i za koliko sati![]()
nsnidza je napisao(la):Ja sam gledao da kupim jedan takav ali troredni, trazio mi covek 20000 e, sad vidim da sam se zeznu da sam trebao uzeti, bio je sa ful opremom, isti holmer samo sto je tri reda.