Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
40.000+dažbine drzaviKako placate te na platu kad je zimski period?
oš doći da voziš dajca?Jel ti to kolega tražiš posao kax si se tako vezao za tih 40.000
200-250 din u zavisnosti ko sta radi. U sezoni se radi puno sati pa je normalno da im se skupi 70-80.000 din mesecno. Ne teramo ih da rade vise nego mi ukucani i piju i jedu isto sto i mi. Preko zime kada se ne radi nema ni plate ali sam uvek voljan da im pomognem finansijski ako zaskripi i to kasnije prebijemo. Na kraju sezone uvek dobiju bonus. Jednom od radnika ne naplatim kombajniranje njegovih njiva, drugom dam 1000 kg kukuruza za zivinu itd.
A da li im pruzis tu cast da sede za tvojim stolom dok vecerate?200-250 din u zavisnosti ko sta radi. U sezoni se radi puno sati pa je normalno da im se skupi 70-80.000 din mesecno. Ne teramo ih da rade vise nego mi ukucani i piju i jedu isto sto i mi. Preko zime kada se ne radi nema ni plate ali sam uvek voljan da im pomognem finansijski ako zaskripi i to kasnije prebijemo. Na kraju sezone uvek dobiju bonus. Jednom od radnika ne naplatim kombajniranje njegovih njiva, drugom dam 1000 kg kukuruza za zivinu itd.
A da li im pruzis tu cast da sede za tvojim stolom dok vecerate?
200-250 din u zavisnosti ko sta radi. U sezoni se radi puno sati pa je normalno da im se skupi 70-80.000 din mesecno. Ne teramo ih da rade vise nego mi ukucani i piju i jedu isto sto i mi. Preko zime kada se ne radi nema ni plate ali sam uvek voljan da im pomognem finansijski ako zaskripi i to kasnije prebijemo. Na kraju sezone uvek dobiju bonus. Jednom od radnika ne naplatim kombajniranje njegovih njiva, drugom dam 1000 kg kukuruza za zivinu itd.