Koliko naplaćujete usluge obrade zemlje

Svaka roba/usluga vredi onoliko koliko je neko spreman da je plati. Sve to tržište reguliše, možemo mi da pametujemo do mile volje.
Bravo !!!!
Slažem se u potpunosti !!!!
Samo.... 🤔
Treba biti i čovek, u bukvalnom i prenosnom smislu....
Uvek se vodim sledećim u životu, neka moja "nulta" Božija zapovest" :
Ne radi drugome ono što ne želiš samome sebi !!!!! 😇
I dodatak (diskutabilno kontradiktoran "nultom", ali u korelaciji) :
Ako ti neko nešto učini nažao, ne okreći mu drugi obraz, već mu duplo vrati !!!! 😝
Isto i sa dobrim delom, vrati ga duplo, oduži se maximalno !!!! 🍻

Kombajneri su bahati, neljudi a niko od vas interaktivnih psihoanalitičara nije našao za shodno i došao bar na jedan jedini skup forumaša da porazgovara sa tim istim ljudima, razmeni iskustva oči u oči sa nekim.Možda čuje nešto što ovde neće čuti ni doživeti, nešto može i naučiti.
Isto tako ni o kome ne sudi jer nisi bio u njegovim cipelama niti znaš kako živi, radi, privređuje.
Svi se uhvate za imanje i šta ko ima u dvorištu, pa j.bete ga, svako ima koliko stvori.
U Srbiji je najgore kad imaš neku mašinu, ili bi da im se pozajmi ili ne vredi to ništa pa je svaka cena dranje :D

Dok sam imao viljuškar, zove jedan da mu se istovara materijal, nikakav problem kažem cenu, on pa skupo to samo da se skine sa kamiona i stavi na ploču.Ok evo ti ga na najam za duplo manje para, al mu onda skup prevoz :D hoće da mu dodješ na adresu, ok bez prevoza dodji teraj, ali nema prikolicu, pa ne zna kako će :D

Na kraju preturili dve palete blokova, pa zove da mu se pomogne ne znaju baš da voze :D I kad ga pitaš šta je jeftinije bilo, samo slegne ramenima.

Ne shvataju ljudi ko radi za pare, mora uvek da ima spremnu mašinu i da posao odradi kako Bog zapoveda, a sve to košta.

Nazad
Vrh