Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ni cudo sto nece da rade zemlju,nebi ni ja po tim cenama.Kod nas branje 4500rsd/kj,oranje50e,sejanje2000,vrsidba 50e.
8kj kako jbt?Koji berac koji traktor?
Bolje i to nego da si jednog dana brao dve noci...Ja sam jedne noci brao dva dana.
Ja sam za toliko vremena sa 577 i 224 obrao 7 hektara... al nije svaki dan takav
Branje je 60e bez prevoza ali ima posla dosta. Nije sve jedno dali se bere da svaki klip moraš da čistiš ili samo svaki 15-ti, zato i takva cena treba to i održavati da bi i sledeće sezone bez razmišljanja radio a ne pola dana ga popravljamo i posle podne oberemo 1-2 jutro pa sledeći dan opet ista priča. Najviše šta sam brao na dan je 8 jutara.
Kod nas kao i svuda u svetu jedan dan traje 24hMontoya kojom brzinom najcesce beres,ispod koje nikad i koliko kod vas "jedan dan" traje sati?
Nemojte ljudi molim vas,ispade da je jedini realan ovde Atila...do 10 lanaca ok,i to osrednje loseg kukuruza,i to da su max dve njive relativno blize,i da je ceo dan bez stajanja,kvarova i kojekakvih desavanja koje nosi berba...