Dejaaa
Član
Po ha mada ja imam neke pacijente kojima radim odavno pa bude prevoz za dz. i ako ima 5.25 ja mu naplatim 5kjpo jutru ili po ha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ha mada ja imam neke pacijente kojima radim odavno pa bude prevoz za dz. i ako ima 5.25 ja mu naplatim 5kjpo jutru ili po ha?
Kod mene je branje u klipu sa beracem 30, sa samohodnim je 25.25 maraka vam je branje beracem?imas li musterija na tu cijenu?i koliko prosecno uradis u sezoni?
Da 25 po dunumu. Musterija ima koliko hoces. U selu samo 4 beraca. Godisnje odprilike 15-20 hektara.25 maraka vam je branje beracem?imas li musterija na tu cijenu?i koliko prosecno uradis u sezoni?
Kod mene je branje u klipu sa beracem 30, sa samohodnim je 25.
Kombajniranje takodje 30.
Brdovit je teren.
Pa dobro, vi se metropola Mi kaskamo 20ak godinaKod nas usluzno oranje ne postoji,zadnji put sam cuo da je neko usluzno orao za pare pre 15 godina.
Ja berem u klipu 70e po kj ni dinara manje!Jebavam se 2-3 sata da oberem jutro ovaj sa kombajnom uradi za pola sata i 50e pa ko oce oce ko nece cao.