Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U ovoj zemlji nista nije normalno,kose po 4500 din/kj a skupo im vrsidba i prevoz 6000 din/kj...Cena ista,ovaj vozi traktor od 1000 evra i kosacicu od 500 evra,kombajn 200000 e,tri traktora i 6 prikolica ko zna koliko para i jos 4 coveka ti treba...
Kod mene gde se kose livade ti vasi kombajni od 200000 evra ne mogu ni da pridju, a ne da vrse. Bocni nagibi su toliki da se drzim da ne ispadnem iz sedista. Razmislite malo o tome.
Dobro ali ne kose se livade kombajnima,jbg.Najbanalnije operacije u poljoprivredi najskuplje dok su najteže i najkomplikovanije dovedene na sam rub isplativosti a kod nekih i ispod toga. Ludilo i slepi miševi.
Zato sto se ne kose kombajnima ne treba ni da se spominju skupi kombajni i da se uporedjuju sa kosidbom. I uopste nije lako niti banalno kosti po brdsko planinskim predelima. Mnogi ne smeju da udju u livadu da kose, ja ako udjem znaci da rizikujem. Onda cu sigurno da mu kosim za 20-30 dinara ar, specijalno.