paorpaor
Član
760 rs je za svaku pohvalu . Taj traktor ce brzo isplatiti sam sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bojcetic je napisao(la):@cika_jova
Bravo za Tafe!
tako sam nešto i planirao ili možda MTZ 82 malo je povoljniji sa cenom u istom radnom stanjuBubu je napisao(la):Kupi 577 ili 580 sa prednjom vucom posto ti isto volis IMT-a.. Sem ako neces nesto vise 'sofisticirano'?
Ovo mi zvuci jako poznato,kao "necija" politiku i ja je podrzavam.Ima nas svakakvih neko ce pre kupiti traktor da guzicu smesti u kabinu pa se voza po selu,ne bih da dajem primer ali ima i na forumu takvih,a tek po selima...paorpaor je napisao(la):Traktor treba da radi i po meni je pametnije ulagati u kvalitetnije prikljucne masine nego u armiju traktora koji ce biti gotovo ne iskorisceni.
Cici ti kao da hoćeš da vratiš traktor posle godinu dana rada . Upregao ga pa neznaš da staneš.cicimoric je napisao(la):NH 7050 - on je iskoriscen maksimalno. Za godinu dana smo sa njim odradili 940 moto casova. Radi sve teske operacije ( oranje, tanjiranje i spremanje ) pomalo ide u transport a na prolece planiram i setvu da radim sa njim u kombinaciji sa roto drljacom.