Quercus
Član
Probaj preko B92,telefon 011-3012000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uroš 064 815 11 65Nema obrazlozenja, ne treba im mleko... Zvali smo Loznicku mlekaru, oni kazu da sacekamo 10-15 dana, zvali smo Sabacku oni kazu da prosipamo jedno 7 dana pa cemo onda videti...
Jel zna neko kako da stupim u kontakt sa Urosem Davidovicem, hocu da ga zovem da dodje kod mene da napravi prilog o tome kako prosipamo mleko ?
Druze aj postavi cenovnik tu da vidim ako hoces nama nisu poslali.Danas je Imlek poslao novi cenovnik, za divno čudo ništa se nije promenilo u odnosu na prethodni. Čudno je iz dva razloga, uvek je "prolećni" cenovnik jeftiniji bio od "jesenjeg", a druga stvar mislio sam da će iskorititi situaciju u mlekarkom sektoru i oboriti cenu ali su me pozitivno iznenadili.
ajde slikaj pa postavi.Cenovnik je dobar,nema promena. Te destimulacije nas koji smo u ekstra klasi se i ne ticu,osim ako litrazu ne ispunjavamo po propisu,onda sledi po litru destimulacije,a i to nije znacajno kako sam video,ne pamtim bas najbolje sto me ne dotice,po meni druge destimulacije nema. Mogu da slikam cenovnik i da postavim ovde,skener nemam. Ako je to od pomoci,uradicu tako.
Nazalost,nemaju svi ovakav cenovnik,najcesce je dosta ispod ovoga. Sto je nedopustivo.kod mene prošli mjesec sa svim parametrima na maximumu 4,5mm i 3,8 proteina sam dobio 36 euro centi a kod vas bi dobio 39 e znači imate višu cijenu trenutno