milovan vrsac
Član
Koji koncentrat preporucujete? Pravimo objekat za 300 nosilja,imace ispust 30x5m i prostorija ce biti 12x5. Pretezno ce biti lehorn ili sad kako ga zovu Dekalb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas kod Kocija matorog mesavinu zitarica,pa samo dokupi neki premiks i napravi sam ili kreni sa kupovinom koncentrata za nosilje iz AgroSpasa,20 kg-1100 din,ili nesto malo vise.Koji koncentrat preporucujete? Pravimo objekat za 300 nosilja,imace ispust 30x5m i prostorija ce biti 12x5. Pretezno ce biti lehorn ili sad kako ga zovu Dekalb.
Farmkomerc imaju prilično dobru logistiku i cene.Isporučuju na 4 ili 5 t+.Cene imaš na sajtu,odobravaju rabat.Koji koncentrat preporucujete? Pravimo objekat za 300 nosilja,imace ispust 30x5m i prostorija ce biti 12x5. Pretezno ce biti lehorn ili sad kako ga zovu Dekalb.
sad sam video i ovaj post.Objekat prijaviš u upravi za veterinu ,platiš taksu 2000 +din.Ima konkurs i pokrajinski i republički kao i za svu stoku detalje ne znam,potraži u pravilniku.Brat planira da zida objekat za nosilje. Ima 2-3 prodavnice u kojima bi prodavao jaja.
Da li za zidanje objekta za nosilje postoji neki konkurs i da li ima nekih subvencija za nosilje?
Koliko su stare,jesu li u kavezu i kako ih hranis?Imamo dosta uginuca kod belih koka nosilja,snesu krupno jaje,i puknu nazad,posle dan dva uginu,moze li se to nekako spreciti?
Bele nosilje traze prostor,ako bi mogao makar podno da ih uzgajas mnogo bi bolje bilo.Sto se ishrane tice sigurno imate proverenu recepturu paKavez oko 10 meseci,patentov super mesamo