Pozdrav svima, novi sam clan na forumu, predstavio sam se u rubrici koja je predvidjena za to, ukratko imam 24 godine, zavrsio sam fakultet, posla naravno nema, ali prije dvije godine poceo sam da se bavim uzgojem koki nosilja! Imao sam 15 komada, nakon toga sam kupio jos 35, a buduci da mi prodaja tece po planu sada trenutno sam prosirio na 150 komada! Sve koke sam kupovao od starosti jedan dan a zatim sam ih uzgajao dok ne pronesu jer mi se jedino tako isplatilo, kavez za 40 nosilja sam pravio sam, rucno, (tako da ukoliko nekome treba pomoc oko konstrukcije moze da pita) a za 110 komada sam kupio polovan kavez koji sam jako povoljno nasao na internet oglasima! Takodje jako povoljno sam pronasao na ebay-u niple za pojilice koje su mi stigle na kucnu adresu a uz pomoc PVC cijevi napravio sam pojilice koje su identicne originalnim kupovnim (takodje ako nekoga zanima mogu sve detaljno objasniti i dati link sa ebay-a)!!!
Kao prvo svaka cast ljudima koji vec duze vrijeme svoje znanje dijele sa ostalima, i hvala im!
Sada imam konkretko pitanje za kolegu @valjevac ili nekoga drugog ko se razumije, buduci da sam koke sam odhranio ali nisam im davao niti jednu od vakcina, kakvom riziku se sada izlazem jer jaja prodajem ljudima za siru upotrebu, poslasticarne, restorani (naravno bez racuna), prvenstveno mislim na salamonelu i ostalo?
- - - - - - - - -