Koju rasu pasa imate ili volite

Ljusa jel taj besni keric moze da zivi napolju ili je kucna varijanta
Kod mene je napolju,a većina ga drži u kući.
Pregur'o zimu bez problema.
Ne linjaju se,moraju se šišati.Čekam da malo otopli pa da ide na fLizuru.
Kokoške urniše,mačke takođe,laje na sve živo.Non stop je oko mene kada sam napolju.
Da je veličine šar-planinca,mislim da bi me poj'o.😀

Imam i ja 2 komada , dok su kokosi bile po dvoristu jedan se samoposluzivo sa jajima , sada su zatvorene , pa ih hranim sirovim jajima sada ovaj sto se sam castio nece da jede.

Zeznuto je to,ovaj moj samo u dvorištu i naselju hoce da cima i to je moja greska,jer je kao mali isao za mnom tuda bez povodca i shvatio to kao svoju teritoriju i ume da bude nezgodan prema drugim zivotinjama kad se tuda krece.Skoro smo bilo malo dalje gde nikad nije bio i miran kao bubica,cak mu i neki Jack Rasel dosadjivao i nista,al gde je njegovo tu ume da bude zajeban.Leti kad se zasedne na seoski fejs (ispred prodavnice) oseca se kao kod kuce i ni jednog kera nema dok je on tu :D

Na ljude nece niti mu dozvoljavam,jer cesto se setamo i to mi u zivotu ne treba.

Kod mene je napolju,a većina ga drži u kući.
Pregur'o zimu bez problema.
Ne linjaju se,moraju se šišati.Čekam da malo otopli pa da ide na fLizuru.
Kokoške urniše,mačke takođe,laje na sve živo.Non stop je oko mene kada sam napolju.
Da je veličine šar-planinca,mislim da bi me poj'o.😀
Ja imam plastenika nesto u donjem dvoristu a u prednjem zena ima dosta cveca nadam se da nije lud toliko da ruje i drnda po cvecu i da se moze nauciti da bude dobar.Gde si stene pazario

Ja hocu da nabavim nemackog spica imao sam ali nije bio ciste rase al mi je krepo.Ucinilo mi se da bi bison bio ok za nas a i zena i cerka me utrase za psa.Jedino sto ce biti stanovnik dvorista a u kucu nema ulaska

Imam ja mesanca pekinezera i bisona, to sto je ludo, al pun energije, sam ga sisam leti , zimi ga ne sisam, ko jeti je

Koli
2a9b0b20bb9a1f58e50d6aa3312f5701.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh