JocoIlievski97
Član
Hvala ti puno
Ko hoce da stavim jos slike od moji kunici sobodno neka pise
Ko hoce da stavim jos slike od moji kunici sobodno neka pise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najviše kote Panonci ali mi nije jasno ovo za "najmanju težinu i oblik"?pošalji mi na PP ako nećeš da se pročuje!Ako uporedimo Novozelandskog i panonskog ili neku drugu rasu, a trebam iskljucivo bele, najmanje po tezini i obliku, a da daje najveci broj mladih, kuju bi mi rasu preporucili? Da ponovim: najmanji i najlaksi, iskljucivo beli i najveci broj mladih?
Komso po tvojoj teoriji ja bi mogao da gajim "mikro patuljaste"Pa ako ces ukrasne za prodaju onda gaji patuljaste.
Predpostavljam da je to upitanju?
---------- Poruka napisana u 18:58 ---------- Prethodna poruka je at 18:57 ----------
Ili hrani slabo jednu od ove 2 rase i dobices patuljaste.
Mislim da je ideja za biznis dobra ali ne možeš se igrati sa ukrštavanjem različitih veličina rasa kunića.Mnogo pametniji od nas su to pokušavali, a rezultat nije nešto!?kod nas je skoro nemoguce kupiti panonca, sta je sa novozelandskom zenkom jer to mogu lako da nagem i to lepi i zdravi primerci?
Mislim da je ideja za biznis dobra ali ne možeš se igrati sa ukrštavanjem različitih veličina rasa kunića.Mnogo pametniji od nas su to pokušavali, a rezultat nije nešto!?
---------- Poruka napisana u 23:04 ---------- Prethodna poruka je at 22:52 ----------