Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo dobra kombinacija cincila X kalifornijski,kod mene su odlično naredovali
Idealna prilika da se dodje do kvalitetnih jedinki. A kod kuce...sta reci...U Sremskoj Mitrovici postoji klub kunićara u okviru udruženja za zaštitu i odgoj sitnih životinja,zavisi koje te rase zanimaju ja ću ti vrlo rado pomoći samo mi se obrati, 02 marta ima izložba golubova u Sremskoj Mitrovici i berza sitnih životinja dođi sigurno će biti nešto za prodaju.
Pa po mom razmiljanju tada im se creva zatvore i onda se naduvaju (jer ne moze da izadje) a moze da se desi da su jeli vlaznu travu. Samo ih savetuj da imaju dosta vode kad jedu suvu hranu i ako im se naduva neka ga puste neko vreme napolje da malo protrce a ako imaju nekog iskusnog nek im malo stisne stomacic(ne puno) ja ovoliko znam o tome.Ne znam da smestim doticno pitanje ali puno, dosta njih mi se zale na uginuce. Ljudi koji vec par godina drze kunice, hranili su jedno vreme cak mesanom hranom(granula+zitarice), bilo je uginuca, sad opet samo cista granula i opet imaju uginuca. Ja ne znam da ih posavetujem jer radim onako kako smatram da je dobro i do sada nisam imao ni jedno jedino uginuce, tako da ne znam nista o tome i nemam ni lekova ili slicno.
Uglavnom im se mali naduvaju i uginu ali bilo je i drugih slucajeva.
Da kucnem u drvo nadam se da cu izgurati i ovu godinu bez uginuca.