ljujke01
Član
Pomagajte ljudi!!!!!!!!!! Treba mi HITNO prednja mala felna za UNIVERZAL 445!!!!!! Nije duplak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prednje gume 6,00 - 16, a felna je sa 6 brezona!!!!!!
Хвала Ћиро,то нам је што нам је и ту смо где смо,али је моје и нема лепшег краја на свету,надам се да ме разумешSvaka cast gde obradjujete... Kod mene malo ali malo nagib to niko nece da radi.. Kad budem imao vremena slikacu da vidite o kojim nagibima je rec (nikakvim)... Ali svi bi oko reke i velike njive da rade.. (i ja isto )
Вићо,да ме не схватиш погрешно,али нисам сагласан са тобом,из разлога јер комшија има Румуна дуплака и морам ти рећу да смо егал у неким ситуацијама,а чак ја са Шторетом и успешнији више пута. Опет Шторе има ману малог ајншлага,али ѕа мој терен,где нема путева,где је булдожер мисаона именица,Шторе је и више него одличан. Али ово је моје искуство да ме не схватиш погрешно! А дао бог,где је све вожен,никада нас није преврнуо,даће господ драги да тако и остане!u krupnju dok sam bio nedaj boze kakve se parcele rade. nisam plasljiv ali kad vidim gde silaze i pod kojim kosinama rade najezim se. univerzal 445 duplak je bog za takve krajeve. tezak ,sirok , kratak i dovoljno jak. store 404 je prevrtljiv i kod nas nema ko ga je imao a da nije prevrnuo. previse uzan a lagan .ljudi se na sve naviknu ali po meni i previse reskiraju.a ovde u ravnoj macvi moze ga i baba voziti.
Боро без љутње,али јако грешиш! Било би тако да ми имамо путева па да су још широки,па да нема нагиба... Али ми са нашим планинцима се малтене крећемо козјим стазама,где велик и тежак трактор ни на слици не можеш убацити у такву ситуацију! Поздрав друже.Momci,svaki od vas je pomalo u pravu,ali ja vam kažem,samo veliki traktor nema konkurencije....Ali ne toliko zbog snage motora,nego zbog svoje težine.Težak traktor će i bez prednje vuče,izaći svugde jer prijanja za tlo,i neće tako lako proklizati.Šta očekivati od traktora težine 8oo kg,kao Tomo Vinković....To je voćarski traktor i netreba se zaluđivati da je svemoguć,mada može u dobrim rukama i on da uradi posao
Управо тако,када се чува и води рачуна,поготово знајући како се тешко долазило до новаца за куповину! Јесте Фиат,а и могу се похвалити,да је мој отац власник назива 'Први купљени Шторе 404 у Србији',који је иначе скинут са штанда Железарне Шторе те године на Новосадском сајму. И то се десило пуком случајношћу,пошто је отац био возач у З.З.КОПАОНИЧАНКА Брус,а они су имали штанд на сајму,и он је за те потребе превозио неке артикле и робу,и у доколици шетао по сајму,и каже чим га је угледао рекао је себи купујем,отишао на банку,уплатио и по завршетку сајма преузео га од Шторетовог представништва у Панчеву! Вићо сада видех да ти је локација СМ,тамо сам провео девет месеци свог живота у периоду 2001-2002,као војник прве чете,другог оклопног батаљона,разводник-нишанџија на Т-55! И уз редовно бежање у Лаћарак у кафану 'Цимерман'@vladakrug. ma nisam ti ja od onih koji se ljute. storeta sam vozio i univerzala. za neke poslove je bolji jedan za neke drugi .tako je sa svakim traktorom. kod nas dok sam bio u krupnju bilo je store 404 koliko hoces .maltene nije ni bilo drugih duplaka sem njih i rusa. mnogo je njih prevrnuto i dosta menjaca im je otkazivalo. delovi su skupi i to su vecinom razlozi zbog kojih je skoro nestao. kad se vodi racuna i nereskira previse to je dobar traktor i sluzi kao i svi drugi.meni se licno nesvidja sto je previse visok i uzan .ali svaki ima i vrline i mane. za uzane puteve i staze svud se provuce .kod tebe je fiatov motor na storetu cini mi se.
Зависи Ацо,ми смо нпр. морали да скинемо компресорске боце,јер у шуми и неким складовима су гребале по земљи!Pa nije Store uzak,taman je za kozje staze,ali je dosta visok pa zbog toga malo gubi na stabilnosti.