Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pašu svi priključci sa prvom kategorijom kačenja, kao što sam rekao odličan traktor, perkins motor, 3+1 brzina, zec-kornjača,prednja hidraulika, prednji izvod kardana, blokada prednjeg i zadnjeg mosta, ima još udvojene sve točkove,hidraulični volan i još dosta korisnih sitnica. Jedina mana je što je nizak pa mora da se vodi računa da se negde ne okači, ali jbg nemože sve da ima, znači nije za oranje ali što se tiče košenja, pravljenja otkosa, vuče balirke za to je dušu dalo.francuz je napisao(la):koji prikljuci pasu na to sokocalo?
Kosjerac je napisao(la):Pašu svi priključci sa prvom kategorijom kačenja, kao što sam rekao odličan traktor, perkins motor, 3+1 brzina, zec-kornjača,prednja hidraulika, prednji izvod kardana, blokada prednjeg i zadnjeg mosta, ima još udvojene sve točkove,hidraulični volan i još dosta korisnih sitnica. Jedina mana je što je nizak pa mora da se vodi računa da se negde ne okači, ali jbg nemože sve da ima, znači nije za oranje ali što se tiče košenja, pravljenja otkosa, vuče balirke za to je dušu dalo.francuz je napisao(la):koji prikljuci pasu na to sokocalo?
Za sada nije bilo ozbiljnijih kvarova, a te sitnice ulje, filteri, remenja su standardni ima i kod nas.
Dejanco gde si našao te slike, to je taj traktor, a vlasnici su na privremenom radu u Švajcarskoj i otuda su ga doterali.
imo sam ponudu da prodajem te traktore nove(goldoni) pa sam vise vreme proveo na netu kako bi doznao sta vise za te traktore. Radilo se za traktore do 90 ks jer samo za te je vazilo 50%povratka pdv subvencije od vlade.imam jos puno slika ako neko hoce bice jos............nije bilo nista od posao jer su bili dosta skupe kad ih uporedis sa neke druge .......
bosanac_iz_bosne je napisao(la):Naiđoh na traktor,inače na prodaju je,čini mi se idealan za brdske terene.
Prednje i zadnje gume su iste veličine.
Nije bilo prodavca pa ne znam kolika mu je cijena.
Šta mislite,koliko ne bi bilo skupo platiti ga.
ubedljivo najbolji traktor za planinski kraj(mislim na kvalitet i troskove odrzavanja i stabilnost sistem kocenja vrhunski i dugo traje)potrosnja manja nego na 539,a iz univerzala 445 se moze izvuci 60ks postoji fabricka varijanta.svaki 445 moze da se uradi da bude 60ks bez rizika na neke posledice i naravno za sitnegoran 85 je napisao(la):
Savoris misliosi na ovako nesto